1. Ideudvikling

 

Idéudvikling – Vi former idéer til konkrete løsninger

Jeg kunne tænke mig et stort køkken-alrum. Men er der så plads til et lille kontor? Jeg vil gerne have en lækker træterrasse, men hvor bør den placeres?

Du har sikkert en masse idéer til, hvordan dit drømmehus skal indrettes. Men du har formentlig også brug for en fagmand til at konkretisere dine input. Og her står VK Byg klar med indsigt og erfaring til at vurdere mulighederne i dit husbyggeri. 

Vi bygger præcist efter dine ønsker, og sammen tegner vi stregerne til det hus, der skal danne rammen om dit liv i mange år fremover. Det er i denne her proces, at vi kaster alle ideerne på bordet. Både de vilde og alle dem, der er helt nødvendige. Sammen finder løsningen, der rummer dine drømme.

En kompetent sparringspartner
Tag os med på råd fra begyndelsen. Så får du en erfaren sparrings- og samarbejdspartner, som kan være med til forme de spæde idéer til konkrete løsninger. Vi har måske nogle ideer, du ikke selv var kommet på, og vi kan videregive de erfaringer, vi har høstet ved at hjælpe hundreder af familier i årenes løb.

Først vil vi stille dig en masse spørgsmål: Hvilken hustype passer bedst? Hvad skal især være i fokus ved indretningen? Hvordan lyder dine drømme? Denne indledende dialog er ekstremt værdifuld for det videre projekt. 

 Fortsæt til tegning